Adama understryker vikten av att använda de energierna som nu står till buds, till att vara de bästa vi kan vara.

Jag läste själv ett kanaliserat meddelande från Adama ikväll, och kände då hur han var med mig genom den texten jag läste. Jag tog emot ett budskap och när jag skulle lägga ut det här, tog han om det på ett nytt sätt så istället för det jag först tog emot, skriver han så här i stunden när jag lägger ut det här:

”Mitt namn är Adama och jag är hos er alla som lyssnar till detta meddelande. Det jag säger kan komma att stanna hos er alla och kan komma att gå vidare än så. Jag har kommit med ett budskap till er alla, och jag önskar att ni läser det med uppriktighet och stundens allvar i ert hjärta. Så lyder det:

Jag är Adama och jag kommer från landet under Jorden, där många av oss sedan årtionden bo. Ni är mycket älskade av oss, då ni är av vår sort. En gång vandrade vi där tillsammans, ni och jag, och tiderna var annorlunda då, på Jordens yta när vi där gick. Nu går ni där själva, och det är många utmaningar omkring er där. Det ser vi. Det vet vi. Vi är med er om än på ett annat sätt än det ni kanske ser som det vanliga utifrån vad ni har för antaganden om livet på Jorden nu.

Nåväl, vi vill tala med er om tidens energier son kommer till Jorden nu. De är utmanande i sig. De får en att resa sig, de får en att gå framåt på sin väg, men enbart om man menar dem så, i annat fall går de bakåt. Det vi vill säga är, att använd dessa energier med förnuft. Ta ert förnuft till fånga. Gör vad ni kan för att låta energierna omvandla er och göra er till bättre och mer renade människor. I ert eget sinne, rationalisera det ni går igenom och ge er till tåls, låt er ta makten över era liv, med dessa energier stå upp och var de bästa människor ni är, låt de allra godaste sidorna av er nu komma fram. Låt omgivningen få smaka på det allra bästa ni har att erbjuda vad gäller umgänge med dem och hur ni svarar upp till de ord och situationer ni möter. Ni är våra mycket nära vänner, vi vill er väl. Låt oss vandra tillsammans igen när Solen så vill.

Adama.”

Annons

1 tanke på “Adama understryker vikten av att använda de energierna som nu står till buds, till att vara de bästa vi kan vara.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s