Önska er ert Liv idag

Idag är en kraftfull energetisk dag som går i tecknet av Överflöd om jag förstått rätt. Jag har själv ”listat” en del ting, stora som små, som jag önskar ta emot. Som ofta förut kommer det meningar såsom ”Fred och frihet för alla” när jag trodde jag skulle skriva något mer pyttigt och konkret – det är som att en mekanism träder in som  vet vad som egentligen spelar roll, där under ytan. Så här kom det sedan:

”Vi är här och vi vill tala med dig. Vi ville lämna plats åt ditt petsonliga arbete först, vilket kan vara nog så viktigt som det vi har att komma med även om du själv inte tycker att det är det, på något plan av din varelse.

Vi säger dig att vi har kommit med frid och frihet till er som går på Jordens yta och genomgår en jordisk upplevelse just nu. Vi är många som vill rikta vårt tack till er som förmedlar nyheter från vår värld.

Vi är de som kommer till er nu och i dessa meningar finns det skydd och den välsignelse ni söker och behöver.

Vi som pratar är de som kommer i stora antal till Jordens yta nu medan vi talar. Likt fåglar flyger genom era skyar far vi nu och kommer er allt närmare. Ni kan se oss nu om det er behagar.

Vi har många punkter med oss till er, punkter av Ljus som ska påföras er Varelse så att ni skall Lysa av detta det intensiva Ljus till vilket ni alla blev skapade. Vackert är det, inte sant?

Så säg vad ni i Era Hjärtan besitter för Sanna Drömmar, och vi skall befria dem, släppa dem lösa så att de kan blomma ut i sann verklighet för er, för den som drömmer. Kanalen vill säga dessa ord men är alltför blygsam själv, så vi säger dem åt er: Dröm idag, och det ska bli Sant, det som ert Hjärta önskar.

Endast Innerligaste Önskningar Göre sig besvär, ty vi arbetar här med Försändelser av Allra Största Uppriktigaste Mått. Himmelska Bärare kommer att Leverera dem till Er, Paket Av Yttersta Vikt och Grad av Ansamlingar Värdighet och Ståndaktighet. Det vi vill säga här, är att var aktsam på vad du önskar då det har stor sannolikhet att komma till verklighet, en dag som denna dag idag.

I dina drömmar bor ditt hjärtas önskningar. Låt dem vädras ut idag, för att Göra dig själv och Sanningen en Kärlekens Tjänst. Vi tackar dig i den store Skaparens namn. Amen.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s