Om sajten

Denna speciella sajt är fylld med de budskap jag får om den nya tid som kommer nu. Som redan är här. Som vi ska vara med och skapa, och som den här sajten är till för att ge relevant information om. Du kan läsa mer om mig som tar emot budskapen på Livsuppgift.se.

Den nya tiden kännetecknas av harmoni och världsfred. Av överflöd och sanning. Av att leva i linje med sin själ och universums syfte. Att göra Jorden till ett Paradis igen. Så berättar Guiderna för mig.

Det är många som vill tala genom mig. Jag är så glad och villig att stå till tjänst för det och jag får mycket information om det. Varvat med budskapen finns därför några inlägg om min egen utveckling men jag håller dem till ett minimum då det finns så mycket så att det kan bli en egen ram. Jag har länge haft känslor och bilder och jag har gått ett antal kurser för att lära mig mer om denna icke-fysiska värld och för att fortsätta öppna upp mig för den. Nu finns det inom mig en upparbetad kontakt med många Guider som vill kommunicera. Det är för övrigt Guiderna som har initierat denna sajt vilket ni kan läsa om i inläggen.

Jag önskar er en underbar läsning!

1 tanke på “Om sajten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s