I Midsommartid…

”…hör ni oss, Älvorna, inom er själva. Vi bor här sedan mycket lång tid tillbaka och vi kallar er i denna tid tillbaka hit till oss. Vi tar kontakt med er på de våglängder ni själva känner, det är som att ni känner igen en liten bit av er själva inom er när ni pratar med oss och känner oss i er. Vi har kommit för att påminna er om Naturens Fröjder som står på sin Höjdpunkt just nu. Nu är allt som spirar i Naturen i kontakt med er då Grönskan, Växtligheten och Skönheten där i är obesegrat oslagbar och storartad form. Det är Guds storslagenhet ni Känner När Ni Är i Naturen i Denna Tid. Så vi Hälsar er Dit. Ni kan hälsa  oss när ni är där. Vi finns med er där och vi skall hälsa er i välmening.”

”…vill också jag Johannes Döpare komma till tals. Jag har talat till Johanna idag, min namne, men det är hon för tillbakadragen för att tillkännage. Så jag gör det här åt henne. Ni upplever mig som en storslagen, hög, stark energi som nu är närvarande hos den som skriver och hos den som läser. Ta den till er, då den kommer förändra något djupgående i era grundvalar. Ta den till er och ni skall se att inget blir sig likt igen. Ni är dem ni väntat på, ja ni är dem ni själva känner i er nu när vi Talar Till Er Genom Det ni kallar Etern. Det är vad vi talar igenom, vad vi använder oss av. Hon kommer att ta oss till sig många gånger (hon är ödmjuk och skriver inte riktigt som vi säger) Vi kommer att använda oss av henne många gånger framöver och det kommer vara mycket kraftfullt för att föra fram de budskap och de energier vi kommer med till var och en som vill höra och som vill stå upp och ta emot sin inre Högsta Sanning. Det är den som väntar på er där att upptäckas och komma i full blom. Hon sitter nu med mycket högdraget huvud den som vi Talar igenom Talar Sanning ty vi är Starka och Vi kommer igenom Nu, just Nu när detta händer. Hon för tankarna till Energivågen hon hört om för Sommaren och det är sant att Den är Här. Den kan göra för er vad ni kan göra för den, den kan förändra er, förvandla er, ta er till högre höjder, det ni själva vill. Den kommer forsa fram och få er att driva igenom förändringar i ert leverne, den kommer vilja få er i kontakt med er Själva. Det var Jag, Johannes Döpare som talade idag och jag kommer komma Åter. Jag vill att Ni gör er beredda på att Gå Min Väg om det är så det talar i er nu när ni läser detta. Och jag vill tacka för att jag fick komma fram idag. Det är jag och jag kommer arbeta med henne, hon som skriver detta. Jag kommer att finnas till hands genom den jag pratar med i detta nu.”

Johanna: Jag själv känner mig mycket glad och tacksam att ni har kommit igenom idag och jag känner mig mycket hedrad och vill verka på allra bästa sätt för er. På återseende.

Och till alla er som läser säger jag: Glad midsommar!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s