St Germain kommer in

Jag talar med Vita Rådet. De säger ”Så vi har en gestalt av högt ljus med oss här idag… vi ska se om han är tillgänglig.” Jag känner hur någon vill komma igenom, någon stark. Jag får en känsla/syn av att det är St Germain.

”St Germain är det som talar genom dig! Du känner min enorma kraft just nu (min haka dras neråt, inåt som den har gjort några gånger förr) Du skall vara mitt Sändebud den som talar sanning. Genom mig skall komma det som jag vill att du fokuserar på till massorna. Du kommer vänja dig vid min energi så småningom tids nog, det kommer inte alltid kännas så här det kommer bli lättare allteftersom vi talar. Jag bryter igenom nu har brutit genom nu och allt är iordningställt för vår sång tillsammans.”

”Du kan göra dig redo för mer sång för det kommer det att bli, du är nu en av dem som för min talan. Jag kommer vilja att du för fram min talan dag och natt inte så noga med när och var jag kommer – det viktiga är vad jag har att säga till folket när de talar och jag skall finnas där för dem. Du är nu av sådan ljuskapacitet att du kan ta emot mina budskap och sånt jag sänder skall bli dig givet. Du är en lärling en mästare en elev en broder en vän en anförtrodd jag hälsar dig St Germain. Du kallar mig inte jag kommer när jag ska. Du kan dricka vatten nu det är gynnsamt för din process i att vara min talare.

Du skall inte oroa dig för andra allt kommer lösa sig på bästa sätt som det alltid gör å ljusets vägnar. Du är nu min förtrogne och vi är själar av samma härkomst därför talar vi i samma mun där kommer ljuset som skall ut till folket. Du är nu en budbärare en bärare av sanning vi kallar det ängel”

Tack! säger jag, Johanna.

”Det är du som skall ha tack min sköna för vägen du går som är skön att skåda då du tar ett steg i taget på din väg på just det sätt som det kan göras. Inte dröja vid förhinder inte våndas över tvivel utan bara Gå din väg i hopp och förtröstan så skall du se att allt liv är på Hoppets väg. Vi som har talat med dig idag är Vite broder St Germain och vite broder Georgien Salamander och Jacob. Sådan är vår förtröstan att du har fått idag det du behöver för att gå vår väg våra ärenden och vi kommer att ha kontakt igen. Fattas bara annat” (jag ser en bild av att de ser glada ut och ler åt varandra.)

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s