”Kära läsare”,

”Vi hälsar er tillbaka i denna omväxlande, stormande tid som nu har lagt sig något och ni kan emotse lugnare vindar, rentav stiltje för dem som njuter så. Är ni som kanalen* har det varit en turbulent tid med mycket reningsprocesser och mycket hårt arbete under ytan av det som skenbart tycks vara ni. Ni består ju även av sådant ni inte alltid ser och är medvetna om. Sådant som finns inuti er som kallar på er uppmärksamhet när ni inte vet det, när ni skyndar, när ni vilar, när ni finns tillgängliga för oss att arbeta på er, vilket vi gör i samråd med er naturligtvis.”

”Idag har det blivit dags för oss att framträda för att ge er budskap om en ny tid – den nya tid som ska komma er alla till mötes. Den kommer snart till Jorden. Vi skulle kunna säga att den redan är här. Fokusera på vad som finns och vad ni önskar se i era Hjärtan, och tiden ska vara mogen för er att realisera det. Ni kan också bara vila om så är fallet. Ni tittar inom er själva, gör upp planer för hur ni vill vara och detta skall då komma till er. Kom ihåg att önska med hela Ert Hjärta i åtanke och utifrån en kärleksfull hälsning till alla dem som bebor Jordens yta. Det är dem som ni berör med era meddelanden och önskningar om fred på Jordens yta. Det är dem som ni berör i era handlingar. Det är dem som mycket av detta handlar om nu, när vi närmar oss den Mörka tidens ände och slut på det som styrt och kontrollerat er länge nog. Vi är dem som kommer kliva fram istället att sida vid sida med er ta oss an det som behövs iordningsställas i ert samhälle nu. Det finns mycket som kan göras och som sannerligen görs redan nu, så är det dessfakto. Men det behövs nya tag för att släppa allt detta nya fritt så att det kan segla upp och ta allt med storm så som bara det kan. Det behöver frigöras och underblåsas av goda ljumma vindar.”

”Förändringens vindar som blåser är ljumma, mina vänner. Goda till sinnelaget, välvilliga till sin karaktär. Ni kan alla sätta er ner och känna ro en stund, ty ni har ansträngt er väl. Ni har gjort det yttersta som ni har kunnat denna gång och för detta tackar vi er. Fortsätt på era vägar, tappra själar, och det ska inte bli länge tills vi möts vid ett ljust tillfälle i framtiden. Tills dess, gå med vinden i er rygg. Känner ni den inte, be oss om den och vi ska blåsa den lite tydligare. Ni är oss mycket tillgivna. Mycket älskade.”

”Hälsningar
Vi som går före.”

 

*jag som skriver detta, Johanna

——————-
Posta gärna vidare och sprid, men ange Källa: Kanaliserad 2016.09.21 av Johanna Kallstenius, Livsuppgift se http://www.ennytid.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s