Ett samtal med naturen

”Gör dig redo att ta emot från mig.

Jag är Gunnar.

Jag har kommit från en annan plats än där du nu är.

Jag är från Elementarriket.

Du hör mig bra.

Vill säga dig, er som lyssnar idag att vara och verka i harmoni med naturen. Vi finns runtomkring er, överallt och hela tiden. Varje steg ni tar, gör ni i samverkan med naturen. Allt det ni har runtomkring er hela tiden lever, som gör jag nu när jag samtalar mig med dig. Du kan förstå mig tillräckligt väl. Jag är glad idag denna dag i naturen som är skön som är varm som är till ert behag. Det förefaller stilla. Men tittar ni in i tystnaden en stund, och lyssnar där, ska ni förstå att allting lever. Vi, träden, knoppar, löven, prassel, stenar, ner till minsta gruskorn, finns här för ert behagande om ni så önskar.”

”Det är mycket viktigt att ni går i samklang med naturen ty den kan sätta er i samklang med er själva och med varandra. Om detta talar jag idag, Sten. Som du nu sitter på. Jag har andats här i många år. Många fler än du kan räkna. Så tålmodigt jag suttit här och väntat. På att någon ska sätta sig ner och vara här med mig. I solen. Ligger jag idag. Den värmer. Den är just det som ni har gjort den till, behag. Den behagar er. Du har en gåva från en sten min vän, det är samtalet vi gjort idag. Tillsammans här och nu. Vad säga om det så säg? Ja det kan du försöka lista ut. Gör det är du snäll så blir vi alla andra glada. Ni är välkomna till oss när ni vill. När ni känner välbehag i era kroppar inför det som vi ska prata om. Jag lämnar er nu.”

Jag: Hände det där verkligen?

”Jodå, du samtalade med stenen. Det var livets gåva till dig idag. Förundras hur mycket det finns att upptäcka av oss i livet här ännu. Förundra er över vad vi kan göra.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s