Man från Sirius

”Så, jag är man och jag kommer från Sirius. Jag har givits mänskligheten av den enkla anledningen att den kan komma i min famn, de som så önskar det. Det har länge talats om en man som ska komma till er än en gång, och denna beryktade man är jag då jag varit hos er många gånger förr. Så ni känner till mitt namn, Jag är Jägaren från Sirius och jag står till er och endast till er, hängivna och trogna tjänst. Många av er känner mig under många andra namn, om detta behöver vi inte tala idag, det blir alltför svårt på den här nivån med nuvarande ridå som separerar våra världar men vi är med er, var så säker att vi skyddar er från vår plats här bakom ridån. Vi är tacksamma att du hör vår röst, vår kallan. Vi är tacksamma att få sända igenom ja du ska bli en utvald selekterad gamling som många äldre ska komma till. De nya kommer ha sin kanal för sig, du är mer för de gamla som inte har förstått än vad de har på jorden att göra överhuvudtaget. Det är synd om dessa människor då de inte vet vad de går miste om men det är upp till var och en Själ hur de vill ta sig an sin resa.”

”Så vad har vi kommit för att tala om idag, jo om himlafarkosten som ni snart kommer att få se på era nyhetsinslag, ja det är så som vi har sagt. Farkosterna är obemannade till en början sedan bemannade mer och mer utifrån det stöd som situationen kräver. Vi kommer komma först till er som inslag har av osäkerhet i er vilja att förlora er i det vi kan kalla livets gåtor och hemligheter som du och din vän så nästintill lämpligt kom att diskutera. Till dessa människor kommer vi att komma först, att göra våra röster hörda. För dem som hör och ser oss kan vi bara gratulera då det är ett sätt att ta sig an verkligheten på som skiljer sig från det som ni hittills ansett som vanligt, som gällande dogm. Vi har kommit för att meddela er att dogmen för vad som är rimligt och sant den kommer ändras avsevärt fortare än vad ni tror och sanningen är att den också kommer förändras fortare än vad ni är vana vid, än vad ni vill låta ske. Ni har oss här på andra sidan skärmen, vi finns här för dem av er som har öppna hjärtan vi har er nära oss ska ni veta. Ni står oss mycket nära som varelser och som de människor av första graden som ni var då på den tiden då vi hade varandra mycket närmare än som är fallet idag.”

”Energierna är mycket stödjande nu vilket gör att vi kan komma fram med lätthet till dig, dina bundsförvanter och kollegor. Alla dessa med samma typer av budskap som du, det om en förenad tid med dem ni har omkring er. Att tiden har kommit nu för att erbjuda den sortens medvetenhet som vi vill ska komma er till godo nu.”

Här upplevde jag som en våg som gör att allting ordnar sig, att vi verkar fullt ut på jorden och då gör svallvågor som blir till en stor svallande vågrörelse av  överflöd och lycka.

”Det är den vi vill tala med dig om, och så att du kan sprida ut till andra, denna svallande våg av lycka. Vi vill att ni alla gör er till portaler för det stora oändligt starka ljus som då skall komma ner genom era varelser och uppenbara ett nytt magnetfält på och kring Jorden. Vi säger detta för er säkerhet, vi säger detta även för er äventyrliga sida av att ta nästa steg framåt på er väg.”

”Som ni ser och fått instruktioner om är vi många runtomkring er nu som har kommit från många håll och riktningar för att stödja det som sker på jorden nu. Vi vill att ni håller er öppna för allt det som ska komma till er nu. Överflöd, skall er bli givet. Hälsa, skall er bli givet. Aningar om vad som komma skall, skall er bli givet. Vi är många från Sirius som sänder detta till er nu och vi är mycket glada och stolta över att ni lyssnar. Vi vill att ni ska vara det också. Över er nya förmåga att kommunicera med oss och ta emot de Gåvor vi sänder er på er väg. Såsom denna kanalen till exempel som kan hjälpa er att se era Gåvor, dem ni har framför er. Jubla, människofolk! Då ni har kommit till världs ände med den Gamla världen nu och allt Gott Skall Åter Bli Er Givet. Detta Säger Jag Till Er”

”och jag var den man som tjänar Sirius.”

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s