Om allting redan hänt, vad är det då för idé?

Det är dags för en fråga som jag ställer både för mig och för en vän som diskuterat den med mig. Frågan lyder: Om allting redan har hänt, vilket det står att läsa och höra i andliga kretsar – vad är det då för idé att göra något av sin tid här, att inte bara glida igenom, härda ut?

”Det är en sammanblandning av verkligheter du beskriver. Det är en fråga om dimensionsavvikelser. Vi vill gärna lära dig och din vän mer om detta, en väg av kunskap öppnas nu i det inre för din vän genom vilken han har tillgång till högre esoterisk kunskap av denna art. Vi vill er allt väl förstår ni, våra hjärtan, och mycket hänger nu på er. Det är upp till er hur världen ska utvecklas. Om detta står att läsa så att ni bättre förstår. Vi kan bara säga just nu till er som frågar och undrar hur det hänger ihop:

Gör ert allra yttersta det anstår er att bringa denna värld ut i fattning åter igen då den har slirat iväg på ett sidospår, och då det är allas vårt ansvar att göra vad vi kan för att få tillbaka jorden hit igen, till de mer inkännande sfärerna av liv, hopp och samförstånd. Vi vill göra vad vi kan för er, men ni måste även ni resa er upp till er Gärning, detta hänger Världens utveckling på. Ni tog på er att Göra ett äventyr hit, nu måste ni även ta er tillbaks och det är en större gärning än vad vi trodde när ni tog er an det. Det har gått en mycket lång tid och nu måste ni gripa chansen att ta tillbaka er. För världens, Andens, er och hela Universums skull.

Så leta inuti ert hjärta och ni skall finna svaret på era gåtor och mysterier. Där bor de mörkaste hemligheterna ihop med även de ljusa. Det är upp till er vilken väg ni tar. Den ena är långtgående mer arbetsam än den första men det lovar vi er, att den gör resan värd. Vi tar er i hand för era frågor och vi vill dra er hit närmare oss. Sträck ut era händer så att vi kan nå er. Vi är era bundsförvanter på er resa. Vi är dem som vandrar med er. Vi är A…”

Jag uppfattar inte hela namnet på A men jag ser höga, långsmala ljusvarelser. Jag säger tack för att jag fick se er! Det uppskattar jag väldigt mycket, det hjälper mig. När jag skriver detta ser jag hur de kommer närmare mig en och en. Vi vänslas och leker.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s