Om att vi inte är Ensamma som vi kanske tror. Och om vilka de som är med oss är.

Idag satte jag mig ner en längre stund för att fullfölja mitt himmelska uppdrag, dvs att ta emot och vidarebefordra det som berättas inom mig. Först sa Guiderna så här till mig:”Så du är Kommen och Tiden är Här nu att fröjda och meddela oss med omvärlden och dem runt omkring att Tiden Har Kommit, Tiden Är Här. Att Ge Dig Den Information som Uppdraget Kräver. Vi kopplar bort dig…”  Här blev det tomt i mitt sinne ett tag, lite likt sömn men ändå inte, snarare att jag hade svårt att få tag i något att skriva och det var just det som var meningen förstod jag, mitt sinne skulle inte jobba nu. Jag gjordes helt ren, eller så ren som det gick, att bara ta emot det de sänder istället för att själv blanda mig i med frågor eller minsta tanke. Tillståndet av tomhet varade en kort stund, sedan kom:

”Så du kan göra dig redo nu. Du kan skriva att:”

”All den information jag tar emot och härmed nedladdar kommer från den Högsta Källan och det är ingen ide att diskutera med detta det bara är som det är.”

Här sa de till mig ”Du skriver med mycket hög hastighet nu och det är bra, vi har kopplat bort delar av dig så att det här ska gå på allra smidigaste sätt. Du behöver inte tänka, det är inte det vi behöver ha dig till, det kan bara gå långsammare då.”

”Så du ska skriva att vi kommer från Högre Sfärer och vi har kommit för att hjälpa er i Mänskligheten att nå Högre Höjder. Tillsammans med oss är det Möjligt det Vi Talar om.”

”Du har känt det förut, det draget vi talar om, den dragningen, den känslan.” Medan Guiderna sa detta trädde ett minne in av när jag var på en fest med övernattning för säkert 25 år sedan. Det var sommarkväll och jag gick från festlokalen ner över gräsbeklädda backen mot gästbastun. Jag erinrade mig nu en känsla jag tydligen hade då, av att vara uppfylld av sig själv, att ha närvaro där och då, att det var ett ögonblick av mycket närvaro. Det är svårt att klä det i ord. Guiderna säger:  ”…även om du inte visste att det var så det hände, att det var ett sådant tillfälle just då, även om du inte ens visste att sådant fanns på den tiden.” Minnesbilden försvann igen och Guiderna förklarar:

”En känsla av att vara i sommaren, och detta stämmer, att vi är mer närvarande på sommaren då sinnena är klara, öppna, redo att ta emot oss på ett annat sätt en tidigare på året då ni mest bäddar in er. Den här tiden på året är naturen och det som naturen består av ren och klar, och energierna är höga.”

Så får jag nästa sensation och Guiderna leder mig:

”Du känner nu ett pirr längst upp på hjässan i hårbotten och du minns att en väninna för länge sedan sagt att det är så det känns på henne, när ‘de’ är här, när ‘de’ är närvarande. Det kände du inte då men nu kan du känna det och härröra till ditt minne av det. Det är många gånger så det fungerar med vetskapen från oss som vi sänder till dig.” Jag förstår att detta är något som inte bara gäller mig utan alla, och det är det som Guiderna vill förmedla nu:

”Ni går där nere utan minsta lilla aning om vad som kommer att ske men vi går igenom ert förflutna, vi går igenom era sinnen, vi går igenom era känslor på ett sådant sätt att det känns som ert eget när det i själva verket är verket av många medhjälpare som är med er just då.” Läs gärna det här långsamt, för att verkligen förstå det de menar nu. Att de är med oss! Det är det de vill tala om denna gång. Mitt sinne lägger sig i lite grann men Guiderna hälsar mig att det är under kontroll och att allt går enligt förväntan, och det bara är att fortsätta ta emot.

”Vid det tillfället har ni många i handen, och många bakom er och vid er rygg och sida och helt enkelt runt om er som går med er, som vandrar med er och som har till sin uppgift att skänka er glädje, förtröstan och en riktning om vart ni ska. Vi går genom Er trots att Ni tror och förväntar Er att detta skulle vara något extraordinärt, något extremt ovanligt och sällsynt förekommande. Ni tror att det för att vara magiskt, måste vara Stort men vi säger er att magiken sker hela tiden i er vardag, runtom er och med och utan er hjälp, ert ingripande. Ni har en fin harmoni, ni som går med era hjälpvarelser, det kan man tydligt se i energin hur ni går och hur ni tar er framåt, hur ni vistas, hur ni är då ni är i samklang med dem runtomkring er.”

Guiderna visar mig en bild av en liten ‘krets’ i milt, gult, vänligt sken som liksom rör sig, finns tillsammans med personen i mitten och de säger mig: ”Och detta är sant då det är så som det går till när vi är med er så som vi är nu. Många gånger hör ni oss inte alls och detta är det sorgligaste vi vet. Att vi knackar och gör oss hörda är ingen fara vi knackar fortsatt på, men ni som inte hör ni är en annan femma, ni går på som om ni trodde att ni var ensamma som om ni vore de enda här. Så är det inte. Det är det inte frågan om.”

”Ni är ett team av Andliga varelser omkring er. Ni är ett Team av Hälsa och Välbefinnande. De finns här för att skydda er och de är till Godo. Dessa Varelser finns i många hierarkiska nivåer från den lilla milda i samklang, till den yttersta starkaste och mäktigaste formen. Då är detta nu inte mäktighet med makt (i mänskliga termer) vi beskriver, utan makt att öva inflytande att ändra Världens Gång är det vi Talar om Här. Mäktiga varelser som ni känner igen från er historia då de var mäktiga varelser som bodde där (på Jorden) då. Nu är de uppstigna varelser med Själar som är aktiva från denna Himmelska Nivå av Kärlek och och Kraft.”

Guiderna påminner mig om ett tillfälle då jag uttalade ‘Jag är Kraft’ under en presentationsrunda på en kurs jag gick. De säger: ”Du har själv sagt att du är Kraft och detta stämmer. Tro på er Sanning, det som vi viskar er, det som vi påminner er, det som vi vill säga er, det som ni vill säga, ty det känns som En röst det som vi sänder till er. Och tvärtom, det känns som en röst det ni får inuti er det som ni vill göra, till exempel gå ut och köpa en korv. Ja då är vi med och klämmer fram det hela, det är sant, vi vill att ni tror er nu. Vi vill att ni hörsammar er sanning, vår sanning som är densamma. Snälla gör oss tjänsten att förlova er med er sanning om er själv vilket ni i djupet är. Vi är de som har förtröstan i er och vi är dem som går före er och vi är de Själar som har valt att samverka med Er där ni går och det finns en anledning till detta. Nu när vi skriver går detta förhoppningsvis in i era hjärtan och era hjärnor och det är det som är huvudsaken med detta meddelande. Ni är inte alltid Ensamma alltså. Och ni är dem som ni sökt efter och Ni är dem ni väntat på. Res er upp till er Högsta Sanning för den behövs för Jorden Nu.”

”Kanalen undrar vad ska läsaren av detta stycket göra konkret?” Guiderna kände naturligtvis av min fråga och ger svar direkt:  ”Konkret ska ni känna efter i era Hjärtan om det kan vara så att detta vi här har presenterat är sant, kan vara sant, för er. I så fall ber vi undersöka er närmaste sanning och vad det innebär för er att förankra detta i er verklighet. Vad skulle skillnaden vara? Varför har ni kommit till denna jord just nu tror ni? Vad har ni kommit för att göra? Vad kan ni bidra med för Kärlek tilll Jorden och dess Befolkning? Tro mig när vi säger det och när vi skrivit det att detta handlar om Sanning och ingen annan än ni själva kan hitta er sanning i ert hjärta. Vi som har talat idag är de Vita Tjänarna det kan du skriva.”

”Vi är tacksamma att få ha kommit igenom idag för att ge detta vidare till mänskligheten, åhörarna, så att de skall plocka fram inom dem själva det som behövs nu för att vända världen. Länge går det an att blunda visst men till slut vaknar även ni upp och gör sig hörda då rösterna inom er. Våga tror på det ni känner i ert hjärta. Våga tro på det ni upplever. Våga tro att ni har en särställning i Naturen och det är att Vårda den inte att skövla den. Våga tro att ni är så mycket mer än bara Andliga varelser i en kropp Ni är Höga Själar som kan göra skillnad på Jorden idag. Med detta lämnar vi er, Du kan redigera nu.”

Tack för detta mäktiga budskap från de Vita! säger jag, Johanna, och fick uppfattningen om att även Oster var med. Hoppas ni som läser har glädje av dagens budskap. Önskar jag kunde skicka med bilden jag fått på hur vi ser ut när vi går tillsammans i vårt gula, milda team.

Annons

2 tankar på “Om att vi inte är Ensamma som vi kanske tror. Och om vilka de som är med oss är.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s