Svarte Riddaren är här och vaktar Jorden

”Vi hälsar dig, Lord Valcrance [svart) Lord av de Stora [Rådet].”

Jag anar en djup, djup kontakt i mitt inre som jag uppfattar som stor kraft som kommer från ett långt avstånd. Tidigare när Guiderna talade om ett skepp, såg jag bilden av ett träskepp med två benvita segel som far på ett stort hav. Och jag kände, uppfattade färgen Svart i samband med den person som presenterades, som närmades kan jag uttrycka det som. Jag hör också ordet Riddare i samband med detta, den Svarte Riddaren. Och jag minns att jag kommit i kontakt med en Svart kung tidigare, det känns som samma energi.

”Jag är här, säger han. Jag Är Lord Valcran. Jag Är De Svartes Riddare. Jag Är. Den jag är utskickad för att vara. Jag gör mig stark i min närvaro här. Jag tar allt mer plats i ditt inre. Jag Är Den Svarte Riddaren. Jag Är Den Som Har Kommit för att Göra Er Närvaro på Jorden Mer Uthärdlig. Jag Är Den som Många Väntat På. Jag Är Känd som Svarte Luther jag är känd som Svartskägg Jag är känd som svart i många årtusenden jag är en Legend för er Jag är den svarte man ni känt inom er. Jag hälsar er i den enkla boningen av mitt hem, jag hälsar er på min röda matta. Ni är av Svartalver närmare Komna Ni är Våra Medhjälpare Jag ska försöka göra mig tydlig och värd att lita på Jag har er Respekt jag skall visa att jag är att Lita på Att vi är vänner. Jag talar ett urtida språk då många tidsvarvs eoner har gått sedan vi sist talades. Jag satt då på en tron av Moln jag satt då på min tron av Hån [skriv du bara det ordnar sig för det bästa] Jag är en Mycket Känd Riddare av stark nobilitet och jag hälsar er här. Jag har kommit. Jag har kommit för att stanna Jag är här på jorden nu.”

Jag får känslan av att den här svarte regenten, riddaren är sittande på en tron och att den är här, den har nått fram och avstannat, men den är på en plats strax utanför vår sfär. ”Vi kan inte gå in i den”, säger han. ”Det skadar vårt skal med bestämdhet. Vi måste hålla oss, segla här strax utanför. Vi kan inte gå in. Men vi har kommit och det är det som ska göra skada för det som inte längre får finnas på jorden. Vi finns här, det räcker. Det kommer komma mer. Jag stänger ner för nu. Jag är Känd. I am known. I am here.”

Plötsligt börjar jag tänka på en kung av England. Kan inte minnas namnet nu. ”I am Eduard the Third. I am the Regent also known as King Edgar I am the regent of that Name I have come to settle Peace on Earth again as it once was. You are free to rearrange my words my message is clear in any way. I am here. I have come. May the Times Begin.”

Jag upplever att han stöter en gång i golvet med sin spira, jag ser tjänstefolk, jag ser att han äter något med ena handen medan han sitter där. Han tänker inte flytta på sig, han har kommit, han sitter där han sitter, det förstår jag. Det gör han klart. Hans krona är svart och så är även hans kläder.

Nu när jag skriver det här inlägget, i efterhand, kommer jag att tänka på att det några veckor senare kom ett meddelande med låg monoton basröst igenom mig, och när jag frågade vad det var fick jag veta att det var gott, det var från Eduardianer till andra Eduardianer och att det passerade igenom mitt medvetande.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s