Från Ämbetsmän och Venus

”Vi Talar Till Folket. Vi är de Ämbetsmän ni tidigare känt som Ädelvarelser, Vi är de Tjänare åt Mästare på Jorden som Finns Bland Era Folk. Ja dessa är stora ord, det är inte vant för er att ta dem till er ty ni har ännu inte börjat begripa er storhet men den är på väg till er var så säker på att detta nu är sant. Vi är på väg till er i stora antal och vi rycker fram medans vi talar. Vi är säkra på vårt Öde som Mänsklighetens Ödmjuka Tjänare, Vi är säkra på vår lott att ställa allt tillrätta på planeten Jorden den plats som ni alla bebor ni själar med kroppar där uppå. Vi som talar är av ett anrikt släkte, vi vill nu göra oss hörda för er och det är av all vikt att ni ger oss av er uppmärksamhet ty stora ting är i skeende för jorden nu detta kan ni inte längre tvivla på och ska så heller inte göra.

Vi som har kommit är tidigare härskare och regenter som längtar att återse den jord där vi bodde, den jord som oss närde i ett tillstånd av samförstånd och ömsesidig konstruktivitet. Det som vi nu bevittnar, detta söndervittrande av förmågor och resurser beklämmer oss och får oss ledsna ty det var ingenting vi någonsin önskade jorden eller något av hennes folk. Men nu har tiden kommit till att ge akt, att ta till ord och handling och med stor bestämdhet och kraft forsar vi nu fram till er. Vi tackar alla förarbetare på jorden som gör detta möjligt genom att tillåta oss fara genom dem.

Till er vi kommer, alla mänskliga varelser på planeten jorden, för att ställa oss tillrätta inför er. Att låta er veta de inneboende sanningarnas ädelhet, ja vi tror ännu på den stora skaparen av himmelen han har kommit för att undsätta er de våldsamma plågor ni undergår. Det hör mig inte till att tala och dröja vid denna sortens tal men i den belägenhet vi befinner oss i finns flera anledningar till detta.

Ni är ett folkslag av ädel börd och ni måste ställa er upp till er gudomliga inneboende sanning nu. Hur kan ni någonsin göra detta undrar ni. Genom att se dem ni verkligen är! Stanna upp i det ni gör för en sekund och blicka inåt mot er mest gyllene varelse. Se hur den skimrar inuti er! Nu får det vara ett stopp med allt som sker som särar era kroppar från era varelser. Nu har vi kommit för att sätta Stopp. Vi är mycket nära nu, behöver endast några dagar. Så se tiden an och låt inte bedragarna bedraga er mycket längre nu, tiden är kommen för något annat. Ni är här och vi är här och då kan vi bara enas i sällan skådad oöverträfflig Kraft. Den kraft som Hjärtat har i att tala rent och sanning, att vara den vi innerst inne är och att leva denna innersta sanning i det yttersta.

Vi önskar er välgång i era sista steg vi kommer att vara med er där. Vi är hela tiden med er, sanningen har aldrig varit någon annan. Det är snarare så att många gånger har ni behövt någon där som visar er och förklarar eftersom ni inte velat tro det själva. Det är inget fel med det jag tänker inte komma med klander men saker hade varit annorlunda om det inte gick på det sättet som det gick. Nu finns det många varelser som har vaknat upp till det de innerst inne är och det är gott att veta att hela världen är på väg åt det håll som en gång var tänkt och som nu kommer upprätthållas av alla oss de allra mest kraftfulla makterna och folket kommer att strömma till jorden, de som tidigare gått här, varit ståthållare och som själva har älskat denna sköna plats.

Och vi som kommer att komma till er är även vi olika i vår energi. Ni känner av att några av oss är mycket beslutsamma i manlig balanserad energi, och andra av oss har en helt annan följsam hållning och står mycket nära er just nu. Vi kommer med Kärleken från Venus. Detta känner ni i era hjärtan som den enda sanna kärleken och den känslan som kommer överbrygga allt och göra allting möjligt igen. På Jorden råder kaos och brist, om detta tvistar inga med någon som helst insyn i sakernas beskaffenhet.

Nu har den nya tiden kommit och det är bland annat vi som kommer med den till er, vi från Venus. Kan ni känna oss, så Säg? Låt den flöda genom era hjärtan och låt den fylla er med välbehag och godhet och kärlek och vänlighet och ödmjukhet inför den nästa. Ni är alla dem som vi har mött förut och väntat på att få återse igen. Några av er går i ödmjuk sanning redan, några av er har längre kvar. Det är allt som det ska vara. Ni har olika uppgifter på er väg. Om detta talar andra bättre. Vi vill försäkra er om att allt är bra, att allt är som det vara ska. Ni är på er väg och det är gott. Ni är samhällets förbättrare och det är i sanning detta arbete sker. Ni är alla våra bundsförvanter och representanter för den goda energin på platsen där ni befinner er. Sök in i ert hjärta och ni ska finna allt det som vi nu talat med er om. Vi rider alltid med er. Vi finns med er i det som inte alltid syns. Kärlekens tid från Venus till Jorden är kommen nu och vi kommer mötas där i Kärlekens Stund. Den är inne. Vi hälsar Er. Jordungar.”

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s