Galaktiska Federationen av Ljus

”Det är en Tid nu när ni alla Kallas Samman till ett Samlingens Råd kan ni säga. Ni kommer mötas Ni kommer vara Vår Förlängda Arm som Talar och som Skriver

Detta har du nu övats på förberetts på och du är Redo. Du är Mogen att Höra och Tala Vår Gemensamma Sanning Du är en Budbärare i ditt land du är en prinsessa av en annan tid du är vår härkomst du är vår Talesman Du är vår Bärare av Helga ord och sanning Du är den som ska tala för oss ty i Sanning har du vandrat och livet kommer förändras för dig och dina Vänner. Ni kommer uppkallas till ett Himmelskt Råd en sammanslutning om ni så vill och där ska ni säga er sanning. Inga faror väntar er Inga händelser bortom er kontroll kan störa det som nu pågår. Vi kommer klia er när tiden känns den rätta Tack för att ni lyssnar”

Anförare Tanukbar i himmelen

”Jo ni är ett antal tillsammans som vi arbetar med och som arbetar med oss. Ni på Jorden, vi på avstånd många Solar från där ni befinner er nu. Vi befinner oss längre bort än ni kan överblicka än ni kan gripa Trots allt finns vi och vi är på väg till Er. Vi är Galaktiska Federationen av Ljus som talar till många av Er just nu. Vi vill att ni ger er till känna som våra sändebud då detta kan komma att bli ett permanent uppdrag Ty det uppdrag ni har på jorden kära vänner av svunnen tid, är att tjäna mänskligheten och allt som hör därtill kan vi säga för enkelhetens skull
Som du försökte förklara igår är dessa komplexa ting och (många vänner) förstår sig inte på dem. Än. Men Dagen Tiden ska komma då allt skall stå i Ljus. Vi jobbar på detta som ni människor säger, det gör vi sannerligen. Vi är glada att vi har fått komma fram idag, vi är glada att ha tagit plats i denna kropp av Änglabörd genom vilken vi vill Tala och göra Vår Röst vår Sanning Hörd. Ja vi talar ofta om Sanning ty detta är vad ni behöver nu, kära invånare av Jordens Mor.

Ni är Väsen som kommit till denna plats som tagit den i besittning för kroppens ändamålets skull. Nu är Dagen Här då Allt ska Avslöjas Ja spännande Tider Väntas med Säkerhet. Vi är Galaktiska Rådet och vi önskar samarbeta med er därute. Ni som läser detta är välkomna att ta det till sitt hjärta och känna vibrerar detta som sanning i mig? I så fall är steget inte långt till att slå följde med Budbäraren och oss på vår stig till att förlösa mänskligheten ur slaveriets hemska bojor. Ni har levt alltför länge under förtryck och nu vill inte världsskaparen längre åse detta skådespel. Nej nu behövs en annan riktning och detta har vi kommit till undsättning för. I våra skepp. Vi kommer att komma i många styrkor vi kommer att komma från Skyn Ni kommer att se oss Ni kommer att Höras oss [Kanalen gör sig ännu mer öppen Förträffligt] och vi kommer säga förkunna vår sanning till er. Sanningen om hur ni kom till, och hur ni kom till att vara sådana ni är idag. Två helt skilda förfaranden. Vi tackar Dig för ett önskvärt resultat vi tackar dig du Bringare av Guld Du Ängel för Mänskligheten Du Tjänare i Himmelsskrud.”

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s