Från Silverfolket om Den nya världen som vi ska skapa tillsammans

”Vi är Silverfoket kan du skriva Vi kommer från långt borta därför är inte kopplingen stark det är också fortfarande brus på jordens yta som stör vår koppling men vi talar till dig det kan du vara säker på.

Vi är det Silvervita Folket från Avlägsen Världs Gryning Vi är de som vakar Över Er nu När Ljusets Tid Närmar Sig På Jorden. Ta oss på Orden. Vi vill säga att tiden rycker närmare för vårt enande Nu medan Vi Talar Kommer vi, Förs vi varandra närmare och ja, vi är tacksamma att du som ett led i detta arbetet också gör det möjligt för oss att nu komma Närmare. Ni våra Arvingar på Jorden Ni vår Avkomma Ni har länge vandrat utan vår Vetskap ni har länge vandrat utan att veta det som i ert Hjärta Är Sant. Att vi är ett Folk av Ljusets avkomst och att Ni, våra Tjänare, Är Detsamma. Länge har ni varit förlorade För Oss men snart är Tiden Kommen Då vi Åter Kan Förbindas Som Sker Nu Tack för att du för våra energier till Jorden tack för att du gör ditt arbete så hängivet. Vi är ett Folk av samma Härkomst som Du, Det Vita Folket. Vi har funnits i Urminnes Tider Vi har funnits i ert Medvetande Nu rör ni er snart i de kretsar av Ert medvetande där vi kan ge oss till känna.

Ty Livet har inte altid haft den Vibration som ni nu erfar och lever era dagliga liv i. Livet har inte alltid varit den Bild av Hopp Liv och död ni ser. Livet var tänkt att vara så mycket mer och är så mycket mer ni kommer snart, Ni Stjärnfolk, att veta vad vi talar om. Ni kommer snart erfara det som på Jordens yta hända skall. Inuti vet Jorden redan det sanna Ljusets kärna, det är ni på ytan som höjas skall. Du och dina medhjälpare ska resa tillsammans till en plats bortom jord och det ni känner som sant. Ni kommer bekanta er med oss Silverfolket ni kommer gå som en av oss En Tid. Lära vad ni kan av oss, ta med er det tillbaka sen för hela befolkningen av Jordens vinning. En Tid Var ni som Oss. En Tid Var ni dem som med Oss Talade. Den gåvan har sedan fallits i glömska Den gåvan har tappats bort av sådana som ni då ni började intressera er alltmer för den andra sidan av Tiden för det andra som vi talar om.

Ni fattade beslut att gå Andra Vägar och dessa vägar tjänade er föga. Dessvärre kära Vänner kan ni ha hamnat i en återvändsgränd. Nu finns det bara en väg tillbaka och denna väg den är i Ljuset. Vad menar vi med detta Jo vi menar att var och en ska ta i hand den som är er Nästa. Ty endast så kommer Himmelriket att komma till Jorden dvs endast så kommer ni någonsin att leva i fred och harmoni och Välståndet som är er Givet och som bara väntar på att inträda i Era Liv. Gör er redo för den Stora Resan genom att rena era hjärtan, ta tillbaka det som tillhör er nu pratar vi om Kraft och var dem ni en gång föddes och destinerades till att vara. Riken av Härlighet och Makt på Jorden. Den sortens Makt ni endast kan drömma om då den är helt fylld av Kärlek och det är den Makt som vill komma igenom till er nu. Gör er redo genom att öppna era hjärtan för denna härlighet som är himlasänd Gör er redo genom att vara era Själars Bästa Vän. Tala i renhet, sjung er sanning, Gå i den Rättfärdighet som är er Givna och ni ska se gryningen av en ny dag.

Vi som har talat idag är mycket nöjda att vi har fått ge vårt budskap om Fred och Frihet och Härlighet på Jorden, denna plats vi bebott och Älskat Så Mycket. Nu älskar vi er och vi kommer göra det möjligt genom er att den stiger upp till Himmelen. Det som ni kallar Himmelen. Vi har andra ord. Vi är era Tjänare i detta. Kalla på oss när ni känner er manade. Vi är det Vita Folket från Andra sidan Bortom det Universum ni känner Vi kommer komma tillbaka när Tiden är Rätt. När andra har talat. Om det som ska komma. Gör det ni har blivit ålagda och allt ska ställas tillbaka i ordning. Som det en gång var. Ljuset till Jorden och Kärlek till alla dess invånare. Sanning och Renhet till alla dess Tjänare. Vi reser med er. Oster.”

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s