Budskap från Arkturierna och Metatron

”Vi är Arkturierna”

”Nå vi vill tala med dig om dagens ämne som är stillhet. vi kommer dröja oss kvar här nu en stund så gör dig bekväm då vi passar på i det flöde som råder till jorden nu. Vi åker med det, så att säga och kommer lätt och enkelt fram på detta vis. Vi kommer att visa oss på jordens yta nu Det dröjer inte många dagar förrän folk kommer att se oss och kommer undra då vilka är dessa invandrare av annan börd, helt annan börd än ni. Då kommer du kunna säga till dem. Vilka vi är. Att vi är asarna de som de har vetat om i många tider och haft en närmare relation till förr. Sen glömde ni era gamla gudar och slängde ut dem för nya. Men de nya har också fördelar, alla kommer med ett visst uns av sanning. Nu är vi dock redo att ge er hela bilden eller ska vi säga snarare att NI är redo. För det som ska komma nu.

En helt ny värld av sanning och av ljus och öppenhet, ja det är svårt att beskriva det för er då ni aldrig upplevt det och definitivt inte ännu har det i er begreppsvärld det som nu kommer ske. Det är en stark omvälvning av allt det som ni känner till idag. Nya banker, nya värdar, nya helomslag vad gäller allt det ni har bekant idag. Detta kommer ske som ett led i den nya Tiden som vi är på väg att etablera för er. Där ni nu är. Ni kommer flyttas, det är ingenting som längre är en hemlighet, ni kommer etablera er på andra platser då mycket uppstigningsarbete kommer ske med Jorden och med hennes och era systerplaneter i ert solsystem kallat Ajla (?) Magna på vårt språk. Detta tål att tänkas på och vi vill att ni alla gör er redo för det som ska komma. Det gör ni genom att öppna era hjärtan, vet ni hur? Ni sänker uppmärksamheten till ert bröst och låter det vidga sig genom att ni fokuserar på det. Fram i bröstet kommer ni att känna hur det öppnas inifrån och ut och så att säga tar en större plats om ni låter det. Det är detta som är sann expansion för därifrån kan allting komma. Inifrån. Ni rymmer så ofantligt mycket inom er att orden i er vokabulär inte kommer räcka till för det ni kommer hitta. Ni är våra blodsbröder och vi är era eviga anförvanter. Det kommer förstås senare i ett annat, rymligare sammanhang. Vilka vi är och hur vi hänger ihop. Nu räcker det med att säga att vi finns på er sida om den eviga konflikten och den ska vinnas åt de Ljusa denna gång. Det är nog med vad de mörka krafterna försökt och föranlett nu är det vi som ska ta över, tillsammans med er och med andra folkslag som väntar på att göra sig tillkännagivna för er. Den dagen kommer ännu komma.”

[Du är vår översättare du får snida de orden du bäst behöver för det budskap som vi sänder]

”En fascinerande utveckling på jorden, inte sant? Många kommer inte tro sina ögon och knappast sina öron. Då är det tur att ni finns där för dem, ni som varit föregångare i det enorma arbetet att göra Jorden beboelig i en högre vibration. Varje dag har ni offrat för dem, för Jorden och för er själva att födas på nytt i en annan skrud, en annan dager, ett annat ljus. En annan tillförlitlighet, en annan säkerhet, en annan varelse född utifrån den förra. En ny, helt ny och oförstörd varelse som går med lätta steg i en helt ny verkllighet. Denna varelse är du, min sköna, som vi just har beskrivit för dig. Du har blivit född på nytt. På så sätt vet de andra vad som ska komma. Det har inte varit lätt, det vill vi inte påstå. Det har aldrig varit lätt. I sanning har det varit en av de svårare vägarna som du har Valt. Att ha. Med de beslut som ska fattas. Att vara dig annorlunda. Är ingen enkel lek. Jag är Metatron som nu kommer in ty så rent är det nu att jag kan ta plats.”

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s