Orion om att vakta er Energi

”Vi som Talar till Dig Nu kommer från Orion.

Vi vill skicka med dig ett budskap till mänskligheten från Alla Oss som Arbetar i de Övre Planen.

För att Uppstigningen av Jordens Riken skall fortgå som planerat är det centralt att ni vaktar Er Energi, den Energi som bor inuti Era Kroppar. Ni behöver Dagligen Vårda det som Är Ni. Det som Bor i Er behöver Näring. Vi som Talar är Orion och vi har talat till er många gånger förr om detta viktiga budskap. Ni som är budgivare åt Mänskligheten Har En Mycket Viktig Roll Just Nu.

Er Roll Är att Guida Andra på Denna Väg av Andlig Upplysning. Vi vill att ni går steget före vi vill att ni Hedrar Vår Väg. Vi vill att ni Talar till Folket om vad som är Bra för dem och om vad som är skadligt. Det är centralt att ni tar hand om er i denna tid. Kroppen är ett känsligt instrument och det är tänkt att användas till er fördel, och inte på det sätt som vi ser att många gör just nu.

Ni vet ej ännu hela bilden och vi ber er att Ni Måste Lita till oss till det vi säger Er. Vi har kommit i välmening och i angelägenhet Vi vill att ni lyssnar och tar till er vårt budskap.

Vi vill att ni tar hand om era kroppar som vore de juveler i er krona. Vårda Er, Skäm bort Er. Vilken Annan Tid att Sköta om och Skämma bort Er finns än den du har precis just nu? Gör det där du Alltid drömt om! Ta den där Resan du aldrig glömt! Ta den där i handen som du känner för! Lev det liv du älskar och längtar till! Gör det redan idag! Att leva på det här viset är centralt i Uppstigningsprocess. Du behöver Lätta på Allt det som tynger dig och den färden går lättare när du själv släpper Taget. Så gör dig av med det som inte längre tjänar dig och bli den Fria Varelse du egentligen är. Hälsar Vi Dig Från Orion.”

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s