Nyheter från Galaktiska Rådet

”Vi kommer att tala mer med er när det närmas. Det kan dröja ännu några dagar. Mycket är i planering nu för Jorden, mycket är på väg att förändra sig för er som bebor den här planeten. Mycket kommer förändras i sättet ni lever på och hur ni agerar med varandra. Det kommer bli en plats med högre grad av Kärlek, det kommer bli en plats med högre Intuition och Närvaro från alla oss som hjälper Er.

Det kommer också vara en plats för uttryckande av Guds Innersta Sanning, vad detta innebär kommer ni att bli varse i sinom tid. För nu räcker det med att säga er ett lämpligt farväl till den tiden som har gått, som har passerat. Den är förbi nu och vi ber er att släppa den. Släpp den med allt den stod för. Gud vet alla farsoter och odågor ni haft på er Planet. Nu är det dags att städa här och det arbetet har påbörjats.

Vi är det Galaktiska Rådet och vi kommer med nyheter till er från de yttre regionerna av Er Rymd dvs där allting sker på en helt annan frekvens och i en annan Tid om ni så vill. Det är Skaparens Vilja att vi skall bistå er i denna Tid av Uppstigning för Jorden och för hennes vänner dvs ni som bebor Planeten idag i vithet och i rena hjärtan. Ni är dem vi talar till när vi meddelar oss på detta sätt. Alla är välkomna som vill lyssna. Galaktiska planerna är Stora för Jorden. I detta nu som vi talar sker en överföring av mindre paket i riklig mängd som kommer anlända till Jorden på utsedd tid. Allt går enligt plan och allt är utfört till minsta detalj. Inga misstag kan begås i detta Arbete Av Ljus ty detta är vad vårt uppdrag handlar om. Ni som kan känna Ljus i era kroppar vet vad vi talar om. Ni som ännu inte är invigda i Ljusets hemlighet ser ett givet tillfälle att göra det nu. Ni är alla välkomna i vår Faders namn.”

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s