Galaktiska Rådet om Energivåg

Johanna: Händer det här bara med mig?

”Det händer hela mänskligheten. Du är en Mottagare bara. Du tar emot det och sänder vidare. Genom dig fortplantas det. Och sprids utåt dit där det skall nå. 
Du har öppnat upp dig för att vara spridare av Ljuset och dess krafter, dess många namn. De skola besöka dig, de skola till dig komma om de inte redan är här. Du är ett fordon för Ljuset nu, du är en nod. Galaktiska Rådet är här, det har varit vi som talar en stund. Vi vill föra fram budskap av skiftande natur det är av största vikt och angelägenhet det vi vill tala om. Ikväll sänds det som ska sändas ut till jorden och ni kommer känna det i era kroppar. De kommer bli mer mottagliga för Ljus, de kommer bli mer fyllda av det. Det är den profetian vi har kommit med och nu är vi här med den då den är sann. Ljuset skall vara er Evigt givet Ljuset skall vara ert från och med Nu. Det har varit ett krävande uppdrag och inatt kommer det att ske.”

I efterhand har jag läst på sajter med själslig information att det kommit en stark energivåg till jorden 160219, just som detta avsnitt talade om. Jag får flera signaler på att det är oerhört stora saker som håller på att ske på jorden nu, med mycket stora omvälvningar. De är till det bättre! Och det verkar som att jag och andra är på plats för att guida i detta när svar och information behövs.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s