Många Guider till oss i den nya tiden

Johanna: Kan jag lägga upp någonting som hjälper människor idag?

”Ja, säg dem att deras Jordvandring är som den ska, och att den gör nytta. Säg dem att fortsätta gå, utan att se sig om eller tvivla. Påminn dem om att tro på sig själva, att gå i glädje och vänlighet och att vara dem de själva vill möta. En ljus tid kommer er till mötes och det är upp till er alla hur ni vill förvalta den. Vad vill ni bära med er och vidare till nästa person ni möter? Vad vill ni föra vidare till era barn och dem som kommer efter er? Rannsaka er själva och skala av allt det som ni inte längre behöver, det som inte längre tjänar er. Ni är av Barn av en ny Tid samtidigt är ni vandrare från en lång tid och dessa saker kommer nu att mötas. Ur er kommer nu att mejslas fram den nya människan. Håll huvudet högt mina vänner, det kommer att gå mycket fort. Tro dock inte att det bara är att hänga med. Här gäller det att gå med all sin sanning och i all sin renhet. Välj tankar med mycket stor omsorg då de är synnerligen skapande i denna tid. Våga vara nakna i dem ni själva är. Dessa ord säger jag er. Jag är Oshowa, jag vakar över Planeten Jorden. Jag kommer låta andra komma in.” 

”Jag är Plentan, jag har också en uppgift i den process av Ljusuppstigning som nu sker. Vi skickar stora mängder energi till Jorden så som det är sagt. De flesta av er anar inte allt det som sker runtom er nu och det är till er som är vakna nu som jag talar. Jag är Plenat och jag vill att ni ska vara vaksamma. Acceptera inget mindre än det Högsta Ljuset och ingenting mindre än Sanningen. Genomskåda det som inte håller måttet. För mänsklighetens bästa idag. Vi hälsar er i vänskap.”

”Jag är också en annan Broder och jag vill också låta er veta att jag stödjer er. Ni är människor med en uppgift, se till att gå ut och gör den. Ni vet vad jag talar om i ert hjärta. Där bor det ni måste lyssna till nu. Stå mycket stabilt på Jordens yta, det kommer hjälpa er. I avsked. Tuck”

”Tala också till dem om blommor och överflöd. Hur vackert och oändligt allt i Naturen är och hur de kan öppna upp sig för Flödet. Det räcker med att vara där, så kommer allting till er. Det är när ni blockerar det Naturliga Flödet som ni får problem. Kanalen ska nu ut i skogen, där sker det naturligt renande och rensande och detta är vår rekommendation för alla. Vi är Arturierna.”

”Vi vill också hälsa. Vi vill understryka det andra sagt om att naturen kan vara helande. Välkomna till oss. (Älvor)”

”Det är viktigt för människorna vilka som talar. Vi vill understryka att det viktigaste ni kan lyssna till, är rösten inuti. Det är hög tid för detta nu. Gör det nu, eller vänta tusen år. Vilket är viktigast för er? Om ni kunde se och veta det vi ser, skulle ni inte tveka! Ta er själva i handen och gå. Vi finns där med er. De som talar.”

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s